Koniec papierikom

Po urcitej odlmke som tu zas. Je to skutocne neuveritelne, citat po sebe vlastne prispevky a pritakavat. Nuz, to, co sa kedysi javilo ako neuveritelne az nemozne, je teraz pravdou a doba nas este bude este skusat viac.

Zlato lame rekordy, a ked uz stare babky neveria papierovym peniazom a nakupuju zlato co to da, je cas na vyslednu prognozu - financny svet, ako ho cele desatrocia pozname konci. To je uz len otazkou casu, kedy nekryte peniaze skoncia v prepadlisku dejin. Opustenie zlateho standardu je jasny priekak v dejinach, ktory sa vypomsti kazdemu, kto nema nakupene fyzicke zlato ci vhodnu nehnutelnost.

Je len otazkou casu, kedy nastane tzv. "VELKY RUN" na banky, ktory skoncuje s terajsim monetarnym systemom. A to bude stacit aj len mala famicka, ktora prerastie do paniky a naslednych hromadnych vyberov z tej-ktorej banky. Ta banka za den padne. Za tyzden dalsia a do dvoch mesiacov tu budeme mat cash only platby, cize kto nema hotovost, ten ma smolu.

A teraz si sami domyslite, co to bude znamenat pre celu ekonomiku. Prestanu existovat bankove prevody, kreditne karty... Firmy, ktore budu mat velke peniaze na bankovych uctoch sa k nim uz asi nikdy nedostanu - ved su to len cisielka, nic neznamenajuce cisielka!!! Dalsie dosledky si uz vazne musite domysliet sami...

Takze zhrnutie: Drzat peniaze na kratko /v ponimani kedykolvek k dispozicii/, ziadne niekolkodnove terminy vyplat, hlavne ziadne podielove fondy, poistne kvaziprodukty a pod.! A aj ked to znie divoko a staromodne, pripravit sa na najhorsie - peniaze so zbranou pod vankusom, kusok pody, kde sa bude dat cosi dopestovat ci dochovat, a hlavne - nebyt na to sam! Skuste si vytvorit urcite spolocenstvo, kde bude mat kazdy urcite poslanie, zrucnosti, vedomosti... Ale teraz predbieham a mozno to v dnesnom svetle vyjde prehnane, az neuveritelne.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára